方案手绘—广州站
07月12-19日 抢座中
户型全案—广州站
07月21-25日 抢座中
色彩灯光—广州站
7月27-29日 抢座中
家居风水—广州站
7月31日-8月3日 抢座中

21设计 | 少多 305㎡的简约风

仅供分享不做任何商业用途,版权归原作者所有,谢谢配合。

马上注册,结交更多好友,享用更多功能,让你轻松玩转社区。

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?点击注册

x
少多
Less More

! N7 L1 F4 A& [% M' L0 \% O  D
中国,东莞
Dongguan, China
5 }" N6 z) P4 k- K  {
4 P$ ~8 z. F/ N
少·多  

. X& [2 V0 x4 X9 q0 U* ?  ^: \5 F
《少多》位于東莞天驕峰景。設計師用簡潔的語言與質感表達了對空間的理解同時通過情景模擬,正真實現了委託人對生活的要求與未來的需求。同時,對於功能設計,設計師用了很多隱蔽的手法,讓每個區域的收納都得到了很好的分類。设计师认为私宅最重要的材料不石,不是鋼,不是木......私宅设计中最重要的材料是空间,是舒适,是链接,是爱!  O  u! u1 M& X6 x. D1 \5 c
8 p) P6 j4 `& {- p7 \0 S
"Less more" is located in Dongguan Tianjiao peak. Designers use simple language and texture to express their understanding of the space while simulating scenarios, which truly reflects the clients' demands for life and future needs. At the same time, for functional design, designers use a lot of covert techniques, so that each area has been well received storage classification. Designers think the most important material in private houses is not stone, not steel, not wood ... The most important material in the design of private houses is space, is comfort, is the link, is love!
微信图片_20190614092505.png
項目名稱:天驕峰景
項目面積:305㎡
項目地點:中國 廣東
概念設計:何建鋒 / 貳壹設計
設計執行:李冠勇 / 貳壹設計
裝置與軟裝:彭妮妮/貳壹設計
參與設計:林朝陽 陳聰聰等 /貳壹設計
完成時間:2017.10
攝 影 師:何建鋒 賴聲強

! Z6 }/ b: C1 b( H$ z
Project Name: Tianjiao peak scene
Project area: 305㎡
Project Location: Guangdong, China
Concept Design: He Jianfeng / II one design
Design Executive: Li Guan Yong / II one design
Device and software installed: Peng Nini / II one design
Participate in the design: Lin Chaochen Chen Cong Cong / II one design
Completion time: 2017.10
Photographer: He Jianfeng  Lai Shengqiang
- G& k$ j  d) F2 Y  c
設計師把功能設計放再首位入門處是休閑餐廳。設計師把餐廳與休閑房鏈接起來,讓各種情景很隨意地發生,也讓兩個空間的互動頻率高了很多。設計師把功能設計放再首位,讓功能隱蔽化。

, h1 j/ N2 O* Y0 l8 E& n
Designers put the functional design first and foremost entrance is casual dining. The designer linked the restaurant to the lounge, allowing for a variety of scenarios to take place at will and allowing for a much higher frequency of interaction between the two spaces. Designers put the functional design first place, so that the function of concealed.

3 P: d% j- Q7 @1 z

( Y5 ^- G6 S+ p; |' H% `
過道處是用了建築構成手法,用材質進行了組合。把設計的美感體現在比例上。

9 U" u( H, ]; ^8 J* ~5 O
Aisle at the building constitutes a tactic, with a combination of materials. The beauty of the design embodied in the ratio.
& @& i5 H, I# _$ V
吧臺區也用了構成的手法。後面隱藏的是儲物間,而櫃子上方的懸空處是為是儲物間采光而設計的。
: S- c$ p  Y/ M$ w5 b$ r4 T. C+ U
Bar area also used to form the way. Hidden behind the storage room, while the cabinet above the dangling is for the storage room lighting design.
設計師在過廳處留出了充分的空間,目的是讓小孩子能有更多的活動空間,也讓未來有更大的可塑性。
. Q) E- F' a8 {2 K* y, V, u
Designers in the hall set aside plenty of space, the purpose is to allow children to have more room for activities, but also to the future greater flexibility.
客廳用了簡潔的手法,目的是讓原本不少的空間更大壹些,也想把戶外的景很好地融入到室內。
3 k0 |5 ~( `5 b" B
The living room with a simple approach, the purpose is to make a lot of space for some of the original, but also want to integrate the outdoor scenery well into the interior.
% w& t) A) t4 C; e0 ~+ |
廚房很大。委托人想營造很幹凈的感覺,因為他們很喜歡整潔與井然有序。
9 w  A1 f% ~' p8 z' J% ]7 Q& Y
" l, T/ ?1 p# R$ r* u+ R( f
The kitchen is big. The clients want to create a clean feeling because they like to be neat and orderly.

1 c0 p0 i; ^0 n) z9 e$ g
- L( q8 O8 m  U5 J
18 拷贝.jpg
" R$ x0 N3 b, m8 ?. j$ e- u
臥室也是用了質樸的元素,刻意營造舒適感。
0 Z& X0 k7 {+ U/ a
Bedroom is also used a rustic element, deliberately create a sense of comfort.
( n* L3 {+ m7 q8 n/ T1 S2 k
19 拷贝.jpg
/ X0 l, U5 Q* [5 h+ ?6 Z4 `4 o 20 拷贝.jpg # r, p, z% H6 v, x  ~: n  v

! _8 E" i* l! T6 s
  }0 L) r3 c# F( O
9 Z* ?3 U* W' {$ M9 m0 V
0 Z/ T9 ^7 J  c# L: s) a! i
标签: 简约

作品信息

  • 创作时间

    4 天前

21设计 | 少多 305㎡的简约风
快速回复 返回顶部 返回列表